Setmana de la Natura

Darrers Esdeveniments

Setmana de la Natura

PORT SEGUR-CALAFELL Passeig Marítim de Sant Joan de Déu s/n, Segur de Calafell

Coneixent el Centre de Recerca i Educació Ambiental de Calafell (CREAC), Buscant la Natura: Sortida 1 a les 10 h Sortida 2 a les 11:30 h La fauna marina, sortida de busseig per a bussejadors: a les 10 hores Inscripcions a educacio@creac.cat Calafell s’ha adherit a la Setmana de la Natura, que se celebra arreu amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Biològica i del Dia Mundial del Medi Ambient.

Mercat d’intercanvi i segona mà

Passeig Marítim Passeig Marítim de Sant Joan de Deu s/n, Segur de Calafell

Tothom pot canviar, vendre o comprar. A Segur de Calafell al passeig Marítim de Sant Joan de Déu, entre el port i el carrer Duero (límit amb Cunit).

Calafell Urban day

Centre Cívic Montse Civit Passeig Marítim s/n, Port Segur-Calafell, edifi G (1ª planta), Segur de Calafell

Festival de cultura urbana, campionat de breakdance, mostra de graffitis i exhibicions de dansa urbana. Programa 11 a 13 h: Inici mostra de graffiti i mostra continua dels artistes d’art urbà 11 a 12.30 h: inscripcions infantils/ adults 11.30 h: Tallers de graffiti oberts i Masterclass Breaking 12 a 13 h: Proves eliminatòries categoria infantil de Breakdance 13 a 14:30 h: Proves eliminatòries adults de Breakdance 16 h: Inici del campionat de Breakdance kids i professional 19 a 21 h: Finals del campionat i actuacions dels grups de dansa urbana de Creart’s Calafell.